preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

vijesti

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt Christmas Programming & Greetings 2

eTwinning projekt „Christmas Programming & Greetings 2“ u kojem je sudjelovala i naša škola upravo je nagrađen Nacionalnom oznakom kvalitete.

  :: opširnije :: 


objavio: Arijana Volmost  datum: 4. 7. 2022. 22:51

Otvorene granice između osnovnog, srednjeg i visokog obrazovanja eTwinning projektom „Svijet pod mikroskopom“

Tijekom međunarodnog eTwinning projekta „Svijet pod mikroskopom“ ostvarenog u šk. god. 2021./22. ostvarena je suradnja između učenika različitih osnovnih i srednjih škola, Udruge studenata Biologije (Bius), Hrvatskog mikroskopijskog društva (dr.sc. Vida Strasser) kao i Odjela botanike Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (dr.sc. Dario Hruševar, prof.dr.sc. Božena Mitić).

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 5. 6. 2022. 13:07

eTwinning projekt "Bitna je prevencija" Vijest ima dokument u privitku

Tijekom ove školske godine učenici naše škole sudjelovali su u eTwinning projektu „Bitna je prevencija“ sa svojim profesoricama Dianom Vlahović, Petrom Birman, Marijom Kelavom te psihologinjom Jasminom Vizler Zorko. Učenici su u sklopu projekta kroz multidisciplinarni pristup upoznali i osvijestili važnost prevencije neželjenih ponašanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 29. 5. 2022. 14:28

eTwinning projekt "Svijet pod mikroskopom" Vijest ima dokument u privitku

eTwinning projekt „Svijet pod mikroskopom“ proveden je ove školske godine sa grupom učenika šestih do osmih razreda pod vodstvom profesorica biologije Diane Vlahović i Marije Kelave. Kroz projekt učenici su upoznali dijelove mikroskopa i postupke rukovanja mikroskopom kao i povijesti mikroskopije i današnjih dosega u pogledu razvoja optike.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 29. 5. 2022. 14:25

eTwinning projekt „Obilježavanjem značajnih datuma saznajmo o zdravlju i čuvajmo zdravlje“ Vijest ima dokument u privitku

eTwinning projekt „Obilježavanjem značajnih datuma saznajmo o zdravlju i čuvajmo zdravlje“ ove je školske godine proveden pod motomZdrav čovjek ima tisuću želja, bolestan samo jednu!“ (Anton Pavlovič Čehov).

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 29. 5. 2022. 14:24

eTwinning projekt "Čarobni svijet kućnih ljubimaca"

U šk.god. 2021./2022. u eTwinning projektu „Čarobni svijet kućnih ljubimaca” sudjelovali su učenici i učenice naše škole sa svojim profesoricama Dijanom Vlahović, Petrom Birman i Marijom Kelavom te psihologinjom Jasminom Vizler Zorko.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 28. 5. 2022. 22:55

Realiziran eTwinning projekt Christmas Programming & Greetings 2

U našoj školi završen je eTwinning projekt pod nazivom Christmas Programming & Greetings 2. Projekt se realizirao u adventu i okupio je 10 partnera iz Hrvatske i Turske. U projektu su sudjelovali učenici 1.- 3., 5. i 7. razreda u okviru nastave informatike.

  :: opširnije :: 


objavio: Arijana Volmost  datum: 22. 5. 2022. 21:45

Videokonferencija u nastavi

Učenici 1.f i 3.f razreda PŠ Farkaševac sudjelovali su u videokonferenciji u okviru eTwinning projekta Christmas Programming & Greetings 2 koji je nastavak prošlogodišnjeg projekta.

  :: opširnije :: 


objavio: Arijana Volmost  datum: 15. 12. 2021. 01:00

Europska oznaka kvalitete za eTwinning projekt Vijest ima dokument u privitku

Međunarodni eTwinning projekt „Što sve možemo učiniti sa sjemenkama i plodovima“ nakon Nacionalne nagrađen je i Europskom oznakom kvalitete. Nositelji projekta bili su učenici od 5. do 8. razreda pod vodstvom prof. Marije Kelave i koautorice projekta prof. Diane Vlahović.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 3. 11. 2021. 12:36

eTwinning projekt EU code week – PIXEL ART 2

Učenici 1.f razreda priključili su se eTwinning projektu „EU code week – PIXEL ART 2” u kojem je sudjelovalo 33 učitelja iz 5 zemalja – Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Turske i Poljske.

  :: opširnije :: 


objavio: Arijana Volmost  datum: 26. 10. 2021. 01:30

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt Dan ružičastih majica 2021.

Međunarodni eTwinning projekt „Dan ružičastih majica 2021./Pink Shirt Day 2021.“ u kojem je sudjelovala i naša škola nagrađen je nacionalnom i europskom oznakom kvalitete. Nositelji projekta bili su učenici prvih, drugih, četvrtih i šestih razreda te njihova učiteljica informatike Arijana Volmost. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Čališ  datum: 15. 10. 2021. 10:25

Oznaka kvalitete za eTwinning project Christmas Programming & Greetings

Međunarodni eTwinning projekt „Christmas Programming & Greetings“ u kojem je sudjelovala i naša škola upravo je nagrađen Nacionalnom oznakom kvalitete. Nositelji projekta bili su učenici 1. do 4. razreda i učenici 6.e i 6.f razreda te njihove učiteljice informatike Arijana Volmost, Karolina Bolšec i Dijana Vizir. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Čališ  datum: 15. 10. 2021. 10:23

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt Smiješak, snima se! - mala škola filma

Projekt Smiješak, snima se! - mala škola filma proveden je u školskoj godini 2020./2021., a bio je namijenjen voditeljima filmskih, medijskih i fotoskupina te učenicima predmetne nastave.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Čališ  datum: 15. 10. 2021. 09:32

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt "Žene koje su mijenjali svijet"

Jedan od međunarodnih projekata u kojem je ove godine sudjelovala i naša škola bio je eTwinning projekt ‘’Žene koje su mijenjale svijet’’. Nositelji projekta bili su grupa učenika sedmih razreda i njihova profesorica Sandra Sinković.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 12. 10. 2021. 14:34

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt "Prikazani organizmi na novcu" Vijest ima dokument u privitku

Međunarodni etwinning projekt „Prikazani organizmi na novcu“ u kojem je sudjelovala i naša škole upravo je nagrađen Nacionalnom oznakom kvalitete. Nositelji projekta bili su grupa učenika prošlogodišnjih 7. i 8. razreda te njihove profesorice Petra Birman, Marija Kelava i Diana Vlahović te psihologinja Jasmina Vizler-Zorko.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 10. 10. 2021. 15:45

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt "Što sve možemo učiniti sa sjemenkama i plodovima" Vijest ima dokument u privitku

Međunarodni eTwinning projekt „ Što sve možemo učiniti sa sjemenkama i plodovima“ koji je upravo nagrađen Nacionalnom oznakom kvalitete, proveden je multimodularnim pristupom provedbom različitih aktivnosti tijekom školske godine 2020.-2021. U projektu je sudjelovala grupa učenika od 5. do 8. razreda pod vodstvom prof. Marije Kelave i prof. Diane Vlahović (koautorice projekta).

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 10. 10. 2021. 15:25

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt "Za čišći kvart"

Naša škola s još četiri hrvatske škole (OŠ Ljubljanica, Zagreb; OŠ Vladimir Deščak, Sveta Nedjelja;  OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb te OŠ Vladimira Nazora, Zagreb) sudjelovala je u projektu eTwinninga “Za čišći kvart” za koji je ovih dana stigla Nacionalna oznaka kvalitete. Nositelji projekta bili su grupa učenika sadašnjih šestih i osmih razreda, profesorice Marija Kelava, Diana Vlahović te psihologinja Jasmina Vizler-Zorko.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 10. 10. 2021. 15:11

Zaštitimo naš planet Zemlju Vijest ima dokument u privitku

Prošle školske godine naša škola sudjelovala je eTwinning projektu „Zaštitimo naš planet Zemlju“, za koji je upravo nagrađena nacionalnom oznakom kvalitete. Nositelji projekta bili su grupa učenika, sadašnjih 6. i 8. razreda, uz vodstvo profesorice Diane Vlahović.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 6. 10. 2021. 11:03

ETWINNING PROJEKT 'ŽENE KOJE SU MIJENJALE SVIJET' Vijest ima dokument u privitku

 

Jedan od međunarodnih projekata u kojem je ove godine sudjelovala i naša škola bio je eTwinning projekt „Žene koje su mijenjale svijet’’.

Ciljevi projekta bili su: upoznavanje položaja žene u društvu kroz prošlost; istraživanje o pojedinim ženama koje su svojim radom i djelovanjem utjecale na promjene u društvu s naglaskom na zavičajnu povijest;

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 14. 7. 2021. 08:28

'Za čišći kvart'

Naša škola je s još četiri hrvatske škole (OŠ Ljubljanica, Zagreb; OŠ Vladimir Deščak, Sveta Nedjelja;  OŠ Marije Jurić Zagorke, Zagreb te OŠ Vladimira Nazora, Zagreb) sudjelovala u projektu eTwinninga “Za čišći kvart.” Nositelji projekta bili su grupa učenika 5. i 7. razreda te njihove profesorice Marija Kelava i Diana Vlahović te psihologinja Jasmina Vizler –Zorko.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 28. 6. 2021. 22:40

'Zaštitimo naš planet Zemlju' Vijest ima dokument u privitku

Jedan od projekata u kojem je ove školske godine sudjelovala i naša škola bio je eTwinning projekt „Zaštitimo naš planet Zemlju“. Poticaj priključivanju nacionalnom projektu bila je činjenica kako čovjek svojim svakodnevnim aktivnostima onečišćuje zrak, vodu i tlo te ugrožava biljni i životinjski svijet.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 28. 6. 2021. 21:57

Što sve možemo učiniti sa sjemenkama i plodovima? Vijest ima dokument u privitku

Međunarodni eTwinning projekt „ Što sve možemo učiniti sa sjemenkama i plodovima“  proveden je multimodularnim pristupom provedbom različitih aktivnosti tijekom školske godine 2020.-2021. U projektu je sudjelovala grupa učenika od 5. do 8. razreda pod vodstvom prof. Marije Kelave i prof. Diane Vlahović (koautorice projekta).

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 28. 6. 2021. 21:49

'Prikazani organizmi na novcu' Vijest ima dokument u privitku

Jedan od međunarodnih projekata u kojem je ove godine sudjelovala i naša škola je bio je eTwinning projekt „Prikazani organizmi na novcu“.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 28. 6. 2021. 21:36

ETWINNING PROJEKT – ŽENE KOJE SU MIJENJALE SVIJET

Učenice sedmih razreda koje pohađaju Povijesnu grupu tijekom ove školske godine s učiteljicom Sandom Sinković uključile su se u međunarodni eTwinning projekt ‘’Žene koje su mijenjale svijet’’.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 31. 5. 2021. 16:26

eTwinning projekt: Dan ružičastih majica 2021.

Učenici 1., 2., 4. i 6. razreda priključili su se eTwinning projektu Dan ružičastih majica. Projekt je okupio 207 partnera iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Armenije, Italije, Portugala, Rumunjske, Makedonije, Turske i Ukrajine. Učenici su se, u okviru projekta, na satovima informatike, upoznali  s projektom i temom. Naučili su kako prepoznati situacije koje dovode do sukoba i koliko je važno prepoznati i uvažavati potrebe i osjećaje drugih te kako se boriti protiv vršnjačkog nasilja. 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Čališ  datum: 28. 2. 2021. 11:20

Jezični i književni kontekst prikazanih organizama na novcu Vijest ima dokument u privitku

Profesorice naše škole, Petra Birman, Diana Vlahović i Marija Kelava, te psihologinja Jasmina Vizler Zorko sudjeluju u eTwinning projektu "Prikazani organizmi na novcu". Jedan dio projekta čini jezični i književni kontekst prikazanih organizama na novcu u koji je profesorica Birman uključila učenice osmoga razreda: Lorenu Hršak, Niku Pisk, Nolu Rađenović Fijan, Vitu Karasman i Klaru Unterhofer koje su članice novinarske grupe naše škole. 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 24. 2. 2021. 11:57

Oznaka kvalitete za eTwinning projekt Winter holiday time

Profesorica Petra Birman i učenici 8.a i 8.b razreda nagrađeni su oznakom kvalitete za sudjelovanje u međunarodnom eTwinning projektu Winter holiday time. Države koje su sudjelovale u projektu su: Italija, Litva, Poljska, Španjolska i Hrvatska. Cilj projekta bio je  upoznavanje kulture drugih europskih zemalja. 

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 28. 9. 2020. 17:47

Oznaka kvalitete za eTwinning project Christmas cards Vijest ima dokument u privitku

Platforma eTwinning, koja promiče suradnju među školama u Europi putem upotrebe informacijskih i komunikacijskih tehnologija, svake godine dodjeljuje oznaku kvalitete projektima koji su ispunili određene državne i europske standarde. Ove godine ta oznaka kvalitete dodijeljena je projektu Christmas cards u kojem su prošle školske godine sudjelovali učenici 8.f razreda s profesoricom Marijanom Dostal na satovima Engleskog jezika. Cilj projekta bio je osmisliti, izraditi i razmijeniti božićne čestitke sa školama iz drugih europskih zemalja te saznati nešto o njihovim božićnim običajima. U projektu je sudjelovalo više od dvadeset škola iz cijele Europe tako da nam je stiglo puno zanimljivih čestitki.
Čestitamo učenicima i mentorici!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivana Čališ  datum: 28. 9. 2020. 11:47

eTwinning projekt učenika osmih razreda “Izrada modela u nastavi prirodne skupine predmeta” Vijest ima dokument u privitku

Od početka ove školske godine naša škola sudjelovala je u više eTwinning projekata iz različitih predmeta.

Projekt šestih razreda „ Za čišći kvart“ pod vodstvom prof. Kelava, prof. Vlahović i psihologinje škole Jasmine Vizler, nastavlja se i u slijedeću školsku godinu, dok eTwinning projekt osmih razredaIzrada modela u nastavi prirodne skupine predmeta”, voditeljice prof. Vlahović upravo završava.

  :: opširnije :: 


objavio: Petra Birman  datum: 28. 5. 2020. 17:43
» Arhiva naših vijesti    
 


Upisi u 1. razred


Obilježimo


Raspored zvona
DOPODNE
0.  7.10 - 7.55
1.  8.00 - 8.45
2.  8.50 - 9.35 
3. 9.50 - 10.35
4. 10.40 - 11.25
5. 11.30 - 12.15
6. 12.20 - 13.05
7. 13.10 - 13.55

 

POPODNE
0.  13.10 - 13.55
1. 14.00 - 14.45
2. 14.50 - 15.35
3. 15.50 - 16.35
4. 16.40 - 17.25
5. 17.30 - 18.15
6. 18.20 - 19.05
7. 19.10 - 19.55

Razredi


Jelovnik


Školski autobus

Raspored vožnje školskog autobusa potražite ovdje.


Anketa
Čitaš li lektiru?


Kalendar
« Srpanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 5. 11. 2009.

Ukupno: 1482339
Ovaj mjesec: 2122
Ovaj tjedan: 1185
Danas: 4Carnet
preskoči na navigaciju