Jelovnik produženog boravka od 25. veljače do 1. ožujka
ručak -
ponedjeljak: arivo od povrća, pirjana junetina, kolač s jabukama
utorak: teletina u bijelom umaku, riža, salata, kruška
srijeda: ječmena kaša sa suhim mesom, rolada od pekmeza
četvrtak: pire-krumpir, mesne okruglice, jabuka
petak: juha od brokule, tijesto sa sirom
mliječni obrok -
ponedjeljak: buhtla s pekmezom, čokoladno mlijeko
utorak: pileća pljeskavica, kruh, kečap
srijeda: voćni jogurt, puter štangica
četvrtak: sendvič (integralno pecivo, šunka, sir), sok
petak: integralna pločica, banana
DOPODNE | |
0. | 7.10 - 7.55 |
1. | 8.00 - 8.45 |
2. | 8.50 - 9.35 |
veliki odmor: 9.35 - 9.45 | |
3. | 9.45 - 10.30 |
veliki odmor: 10.30 -10.40 | |
4. | 10.40 - 11.25 |
5. | 11.30 - 12.15 |
6. | 12.20 - 13.05 |
7. | 13.10 - 13.55 |
POPODNE | |
0. | 13.10 - 13.55 |
1. | 14.00 - 14.45 |
2. | 14.50 - 15.35 |
veliki odmor: 15.35 -15.45 | |
3. | 15.45 - 16.30 |
veliki odmor: 16.30 -16.40 | |
4. | 16.40 - 17.25 |
5. | 17.30 - 18.15 |
6. | 18.20 - 19.05 |
7. | 19.10 - 19.55 |
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |