2022-06-14 14:54:05

Najbolje nagradio i Grad Samobor

Nakon laskavoga Oskara znanja, danas je najbolje i najuspješnije učenike naših škola nagradio i Grad Samobor. Primanje kod gradonačelnice upriličeno je u Bunkeru.
Punoga smo srca i ponosni i ove godine na brojne uspjehe naših učenika i mentora te im svima još jednom čestitamo i zahvaljujemo što našu školu i naš grad čine prepoznatljivima diljem naše domovine!

U pojedinačnoj konkurenciji za prvo su mjesto nagrađeni Eva Čakanić i Nikola Varenina u Astronomiji. Mentorice su profesorice Snježana Horvatić i Ivana Matić.

U ekipnom su natjecanju nagrađene dvije ekipe. Najbolji u krosu bili su: Ivan Vojvoda, Teo Mahović, Martin Filipčić i Jakov Župančić. Mentor im je profesor Zoran Rajčević.

Najbolji rukometaši su: Vito Kadić, Luka Martinko, Tin Petrinić Brisky, Vito Koletić, Samuel Mapilele, Matija Blažević, Matija Babić, Roni Seba, Jakov Galetić, Lucian Ećimović Brekalo, Patrik Škiljan, Noa Zijal, Tomislav Heraković i Roko Đapić. Mentorica im je profesorica Ismeta Čerkez.

Drugo mjesto u Astronomiji osvojio je Filip Šuškavčević, a mentorica mu je bila profesorica Snježana Horvatić.

Treće mjesto u Astronomiji osvojili su Petra Grubeša i Martin Filipčić. Mentorica im je profesorica Ivana Matić.

U ekipnoj konkurenciji u futsalu treće su mjesto osvojili: Marko Cihilj, Maximilian Lohninger, Ivan Vojvoda, Martin Filipčić, Ivan Fulir, Luka Novak, Josip Pavlaka, Martin Ivanišević, Petar Copić i Fran Telišman. Mentor im je profesor Zoran Rajčević.

 


Osnovna škola Bogumila Tonija Samobor